Reference: Eva Rudd

Eva Rudd
M.D., Ph.D

Referens till Bill Rubino

I samband med min disputationsfest anlitade jag Bill Rubino som festkoordinator. Han visade sig vara mycket välorganiserad och pålitlig. Alla arrangemang var välplanerade och utfördes på ett mycket professionellt sätt. Under hela processen höll han mig uppdaterad och var mycket lyhörd för mina önskemål och inte minst min budget!

Jag har också anlitat honom som kock och koordinator till mindre middagsbjudningar, han har även i dessa mindre sammanhang visat prov på stor professionalism båda beträffande förslag och sedermera val av mat och vin, samt val av serveringspersonal. Vid de tillfällena har han själv lagat maten och den har alltid varit till stor belåtenhet.

Jag vill varmt rekommendera Bill Rubino som festkoordinator/kock, både till större evenemang då han organiserar allt från hyra av lokal, ner till val av bordsdekorationer om så önskas och till mindre tillställningar.

Med Vänliga Hälsningar,

Eva Rudd
M.D., Ph.D
eva.rudd@ki.se


    Catagories

Top